Tekin'den asgari ücrete tepki !

Tekin'den asgari ücrete tepki !

Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Mehmet Fatih Tekin, yaptığı açıklamada Türkiye'deki ekonomik durum ve hükümetin politikalarına dair sert eleştirilerde bulundu.

A+A-
Tekin, asgari ücretin 17 bin TL, emekli maaşının ise 12 bin 500 TL olarak belirlenmesini "vicdansızlık" olarak nitelendirdi.
 
Tekin, hayat pahalılığının artışından ve vatandaşların geçim sıkıntılarından bahsederek, açlık sınırının 18 bin 978 TL, yoksulluk sınırının ise 61 bin 921 TL olduğuna dikkat çekti. Bu bağlamda, hükümetin uyguladığı ekonomik politikaların yanlış olduğunu ve bu politikaların yükünü dar gelirli vatandaşların çektiğini belirtti. Ayrıca, bu politikaların zenginlere ve rantiyecilere avantaj sağladığını, fakir halkın ise bu durumdan olumsuz etkilendiğini söyledi.
 
Sonuç olarak, Tekin, Saadet Partisi olarak iktidara karşı baskı yapmaya devam edeceklerini ve hükümetin dar gelirli kesimlere yönelik yanlış politikalarının farkında olduklarını ifade etti. Seçimsiz geçen dört yıl boyunca bu politikaların unutulmayacağını ve halkın hükümeti unutmaması gerektiğini vurguladı.
 
 
 
 
 
 

Bu haber toplam 663 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.