Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfı Açıldı

Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfı Açıldı

Çocuklara teknoloji ve inovasyon alanında önemli bir fırsat sunmak amacıyla Korkuteli Belediyesi Melikşah Çocuk Merkezi'nde Robotik Kodlama ve Yapay Zeka sınıfı açıldı.

A+A-
Bugün sabah gerçekleştirilen açılışa; Korkuteli İlçe Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Tak, Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Alime Tıraş,veliler ve davetliler katıldı.
 
Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, yeni açılan sınıfta, çocukların erken yaşta teknolojiyle tanışmasını ve bu alanda yetkinlik kazanmalarını hedeflediklerini belirtti.
 
Saniye Başkan; Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyelerimiz ve Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kıymetli Eşim Hasan Can Caran’ın katkıları ile oluşturduğumuz Robotik Kodlama ve Yapay Zeka sınıfımızın açılışını gerçekleştirdik. Melikşah Çocuk Merkezimiz önceki dönemde açılmıştı. Bizler üzerine neler koyabiliriz daha çok nasıl geliştiririz diye düşündük ve ortaya Robotik Kodlama ve Yapay Zeka Sınıfımız çıktı. Bu sınıfla Robotik kodlama ve yapay zekâ konularında interaktif eğitimler vererek, öğrencilerin problem çözme, yaratıcı düşünme ve analitik becerileri geliştirilmesini amaçlıyoruz. Melikşah Çocuk Merkezimiz, bu yeni sınıf ile teknoloji odaklı eğitim anlayışını daha da ileriye taşıyacak. Eğitim programları, çocukların aktif katılımını teşvik eden uygulamalı dersler ve projelerle desteklenecek. Özverili çalışmaları için de hocamıza teşekkür ederiz.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 348 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.