LÖSEV'den "Mutlu Et" Paketleriyle Kanserle Mücadelede Destek

LÖSEV'den "Mutlu Et" Paketleriyle Kanserle Mücadelede Destek

 LÖSEV, kanser tedavisi gören ailelere yıl boyunca taze kırmızı et ve et ürünleri desteği sağlıyor. "Mutlu Et Projesi" kapsamında bu yıl on binlerce aileye protein açısından zengin et yardımları yapılacak.

A+A-
 
 
Kanser Hastalarına Hayati Destek: LÖSEV'in Et Yardımları
Kurban Bayramı'nda yapılan vekâleten kurban bağışları ile LÖSEV, 81 ilde kanser hastalarına ve ihtiyaç sahibi ailelere yıl boyunca et ve et ürünleri desteği sağlıyor. Protein, lösemi ve diğer kanser tedavilerinde büyük önem taşıyor; bu yüzden LÖSEV'in sağladığı destekler hayati bir rol oynuyor.
 
Antalya, Burdur ve Isparta'da "Mutlu Et" Paketleri Dağıtımı
LÖSEV, et desteğiyle her yıl on binlerce hasta ve ailesine ulaşıyor. Antalya, Burdur ve Isparta’da dağıtılan et ürünleri, kayıtlı hasta ve ailelere hijyenik koşullarda sunuluyor. Aileler, LÖSEV sayesinde sofralarına protein zengin et ürünleri koyabildiklerini belirtiyor.
 
LÖSEV'den Kanserle Mücadele Eden Herkese Destek
LÖSEV’e kayıtlı 90 binden fazla lösemi ve kanser hastası ailenin büyük çoğunluğu asgari ücretin altında bir gelire sahip. LÖSEV, bu ailelere yönelik sağladığı kurban ve adak bağışlarıyla hem çocuk hem de yetişkin hastalara ulaşmayı sürdürüyor. Siz de LÖSEV'in mücadelesine katkıda bulunabilir ya da destek almak için başvurabilirsiniz. Detaylı bilgi için www.losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.