İsimleri karıştıran Alman polisi, Türk gencinin elmacık kemiğini kırdı

İsimleri karıştıran Alman polisi, Türk gencinin elmacık kemiğini kırdı

Düsseldorf yakınlarındaki Monheim kasabasında sabahın erken saatlerinde polis, Ercan Tümer'in evine ani bir baskın düzenledi.

A+A-
Bu operasyon sırasında Ercan Tümer ciddi yaralar aldı ve acil olarak Düsseldorf Üniversitesi kliniğine götürüldü. Gözünde şişlik ve elmacık kemiklerinde kırıklar tespit edilen Ercan Tümer'in, yaklaşan ameliyat tarihi 2 Temmuz olarak belirlendi.
 
Camia Haber'e göre, polislerin Düsseldorf mahkemesinden aldığı arama emri, Rocker grupları arasında yaşanan bir çatışma sonucunda Ahmed Eid ve Hussein Dib adlı kişilere saldırdığı iddia edilen bir Ercan Tümer'i hedef alıyordu. Ancak mahkeme kayıtlarında gerçek Ercan Tümer'in yaralanmadığı ve suçlamalarla ilgili detayların belirsiz olduğu ifade edildi.
 
Baba Fatih Tümer, oğlunun masumiyetini vurgulayarak polisin yanlış hedef almasını eleştirdi ve oğlunun hiçbir zaman suç işlemediğini savundu.
 
Bu trajik olay, yanlış kimliklendirme ve hatalı operasyonun vurgulanmasıyla sonuçlandı. Ercan Tümer'in ailesi, adaletin sağlanması ve oğullarının yaşadığı haksızlığın düzeltilmesi için mücadele edeceklerini belirtti

Bu haber toplam 839 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.