Influencer Tülay Erkan kaza yaptı

Influencer Tülay Erkan kaza yaptı

Kayseri'nin Özvatan ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, sosyal medyada paylaşımlarıyla tanınan ünlü influencer Tülay Erkan, ailesiyle birlikte ağır yaralandı.

A+A-
Kaza, Pazar günü Özvatan-Kayseri karayolu üzerinde, Kermelik Mahallesi kavşağı civarında gerçekleşti. Yerel kaynaklardan alınan bilgilere göre, Ümit B. yönetimindeki 38 ACG 721 plakalı araç, Erkan’ın kullandığı Hollanda plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışma sonrası her iki araçta da ciddi hasar oluştu ve olay yerine hızlıca sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
 
Kazada Tülay Erkan, eşi ve 3 çocuğu olmak üzere toplam 6 kişi yaralanırken, Ümit B. de kazadan yaralı olarak kurtuldu. Erkan’ın belinde kırık tespit edilirken, çocuklarından Eleysa ve Uhud’un hastanede tedavileri devam ediyor. Tuana adlı kızı ise sırtındaki kırık nedeniyle yoğun bakımda tutuluyor. Diğer yaralıların durumu hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
 
Tülay Erkan, sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi olan bir isim olup, Türk mutfağı, çocuk bakımı ve Hollanda’daki Türk yaşamı üzerine yaptığı paylaşımlarla biliniyor. Yaşanan bu talihsiz kazanın ardından, hayranlarından Erkan’a büyük destek mesajları geldi. Yetkililer, kazanın nedenine ilişkin ayrıntılı bir inceleme başlattı.

Bu haber toplam 536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.