Antalya’da Gazze İçin Kermes Düzenlendi: Toplanan Yardımlar Kızılay’a Teslim Edildi

Antalya’da Gazze İçin Kermes Düzenlendi: Toplanan Yardımlar Kızılay’a Teslim Edildi

Antalya’da Kadın ve Dayanışma Vakfı (KADEM) tarafından başlatılan “Gazze’ye Kardeş Payı” kampanyası kapsamında bir kermes düzenlendi. 20-21 Temmuz tarihlerinde Muratpaşa Camii avlusunda gerçekleştirilen etkinlik, büyük ilgi gördü.

A+A-
Kermes, Gazze’deki krizden etkilenenlere yardım eli uzatmak amacıyla organize edildi. KADEM Antalya Temsilciliği’nin öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, el emeği ürünler satışa sunuldu. Etkinlik, KADEM Vakfı gönüllülerinden oluşan bir grup kadının katkılarıyla gerçekleştirildi.
 
Kermesi ziyaret edenler arasında AK Parti Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen ve AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin gibi önemli isimler yer aldı. Ayrıca, Türk Kızılayı Antalya Şube Başkanı Esra Özkoç ve diğer Kızılay yetkilileri de etkinliği destekledi.
 
KADEM Antalya Temsilcisi Zeynep Jane Kandur, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Filistin ve Gazze’de yaşanan acıları unutmamak ve mağdurlara destek olmak için bu kermesi düzenledik. Toplanan yardımların, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çalışıyoruz” dedi.
 
Toplanan bağışlar, Türk Kızılayı aracılığıyla Gazze’ye gönderilecek. Etkinlik, Gazze'deki mağdurlara yardım etme amacı doğrultusunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.