Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’ndan Sert Yanıt

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı’ndan Sert Yanıt

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, paylaşımlı yolculuk uygulaması Martı Tag’ın yetkilisi Oğuz Alper Öktem’in sosyal medya üzerinden yaptığı darp iddialarına sert bir yanıt verdi.

A+A-
Öktem, sosyal medya hesabında bir Martı Tag sürücüsünün darp edildiğini öne sürerek sorumlu olarak taksici esnafını hedef göstermişti. Bu iddialara karşılık, Mehmet Ali Alkan açıklamalarda bulunarak Öktem’in suçlamalarının asılsız olduğunu ve taksici esnafının hukuki mücadelelerinde hiçbir yasa dışı faaliyette bulunmadığını belirtti. Alkan, davaların kaybedilmesinin ardından böyle mesnetsiz haberlerin ortaya çıktığını ifade etti.
 
Antalya ilinde taksici esnafının kalitesinin herkes tarafından takdir edildiğini vurgulayan Alkan, Öktem’in iddialarının “asparagas” haberler olduğunu belirtti. Alkan, güvenli taşımacılık iddiasında olan Martı Tag’ın bu sefer kendi sürücüsünü koruyamadığını ve Öktem’in taksici esnafını haksız yere suçladığını söyledi.
 
Bu açıklamalar, Martı Tag’a İstanbul 14. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından haksız rekabet gerekçesiyle erişim engeli getirilmesi kararından sonra yapıldı. Alkan, Öktem’in iddialarının sorunu çözmeyeceğini ve sorunların mahkeme kararlarıyla çözüleceğini belirtti.
 
Mehmet Ali Alkan’dan yapılan açıklama:
 
"Sevgili Oğuz Alper Öktem,
 
Bizim hukuki mücadelemiz haricinde böyle şeylere ihtiyacımız yok; çünkü davamız sonuna kadar haklı. Ne hikmetse davayı kaybedince böyle haberler çıkmaya başladı, biz de anlamakta güçlük çekiyoruz. Sanırım tüm davaları kazandığın haberleri gibi bu da asparagastan ibaret. Antalya ilinde taksici esnafımızın kalitesi herkes tarafından bilinmekte ve takdir edilmektedir. Güvenli taşımacılık iddiasında olan firmanız, bu sefer sürücüsünü koruyamamıştır. Taksici esnafını hiçbir mesnet olmadan suçlayacağınıza, çuvaldızı kendinize batırmanızı tavsiye ederim. Sorunlarınızın da erişim engeli kararı gelince çözüleceği kanaatindeyim. İyi günler dilerim."
 
Haber, Antalya’nın yerel ve ulusal medya kanallarında geniş yankı buldu.

Bu haber toplam 698 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.