ABTTF'den 15 Temmuz açıklaması

ABTTF'den 15 Temmuz açıklaması

Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) Başkanlık Kurulu, Türkiye'de 15 Temmuz 2016'da gerçekleşen hain darbe girişiminin sekizinci yıl dönümünde bir açıklama yayımladı.

A+A-
Açıklamada, FETÖ'nün demokratik yönetimi hedefleyerek gerçekleştirdiği darbe girişiminin Türk milletinin hafızasında derin izler bıraktığı vurgulandı. Türk milleti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla birlik ve direniş içinde hareket ederek darbe girişimini başarısızlığa uğrattı.
 
ABTTF Başkanlık Kurulu adına yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve demokratik kurumlarının varlığına yönelik bu hain girişimin bir kez daha kınandığı ifade edildi. Ayrıca, vatanları için canlarını feda eden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır dileklerinin iletilmesinin yanı sıra, kahraman gazilere minnet ve şükranlar sunuldu.
 
ABTTF olarak, Türkiye'nin ve Türk milletinin birliği ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdide karşı durduklarını vurgulayan açıklama, Türkiye'nin ‪15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü de kutlama mesajıyla son buldu."

Bu haber toplam 694 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.